Ezért nem kell “B” terv!

Sajnos sokat halljuk kiskorunk óta, hogy mindig legyen B terved, ki tudja mi történik. legyünk felkészülve.

Azonban minél több terved van, annál biztosabb, hogy az eredeti elképzelésed nem fog megvalósulni. Ha csak egy egyszerű példát veszünk: jelenleg alkalmazottként dolgozol, de szeretnél vállalkozni. El is határozod magad, ott hagyod a munkahelyed, de nyitva ahogy magadnak a kapud és azt mondod, hogy ha nem jön be a vállalkozás, akkor van B terved, vissza mész alkalmazottnak.

Azt kell hogy mondjam, ha most ez van veled, akkor biztos, hogy előbb utóbb újra a munkaerőpiacon találod magad.

A B terv ugyanis egy menekülő út és hajlamosak vagyunk a biztonságra törekedni, hiszen a túlélésért küzdünk. Ha nyitva hagyod magadnak a kaput, ki is fogod használni.

Amikor elindítottam a DobosPóló.hu webshopomat, akkor mindent erre az egy lapra tettem fel. Nem volt más út, nem volt b,c,d…zs tervem, ebből kellett kihoznom a maximumot! És bár nem ez a vállalkozás lett az, amiből élek, de egy kis újra gondolással sikerült talpon maradni.

Egy terved legyen, amit tolj át mindenen, bármilyen akadály is van előtted!

Tehát a tanácsom: bárki bármit mond, ragaszkodj az eredeti tervedhez és csináld végig. Ne hagyj magad előtt kiskapukat, hiszen könnyen abba a hibába eshetsz, hogy beijedsz és megnyomod a katapult gombot.

Indulj el az úton és valósítsd meg az álmodat, legyél végre vállalkozó!

Építsd fel teljesen nulláról a vállalkozásodat és szerezzz bevételt és profitot már az első hónapban!

Olvasd el a Vállalkozó Atlasz könyvemet és szerezd meg azt az azonnal használható tudást, amivel a vállalkozásod a következő sebességre kapcsol!

Beleolvasok a Vállalkozó Atlaszba!