Megérkezett a Facebook fizetős online eseménye!

Te fizetnél egy ilyen eseményért? 🤔 De először nézzük a vállalkozók oldaláról! Tegyük fel, hogy

  • nyelvtanár
  • jóga oktató
  • személyi edző
  • tanácsadó

vagy, illetve tanfolyamokat szervezel, most már a Facebook lehetőséget biztosít neked arra, hogy fizetős élő adásokat indíts. Így nem kell kivezetned egy másik platformra az ügyfeleidet, kényelmesen és egyszerűen bonyolíthatod le a órákat.

Milyen előnye van még ennek? Ha jártasabb vagy az online bankkártya elfogadással kapcsolatban, akkor tudod, hogy nem annyira egyszerű és szolgáltatótól függ, de sok esetben költséges is, hogy a webshopodban/weboldaladon bankkártyával tudjanak fizetni a vásárlók. Azonban fizetős élőknek köszönhetően a Facebook ezt a terhet leveszi rólad, ugyanis a fizetést a rendszeren belül oldja meg, nem kell hozzá kapcsolnod külső fizetési szolgáltatót. WÁÓ! 😮

Sőt, 2020-ban ezt díjmentesen megteheted, a szolgáltatásért külön nem kell fizetned, a bevételt 100%-ban utalja neked a Facebook.

A kérdés az, hogy mennyire lesz népszerű a felhasználók körében ez a szolgáltatás. Én mondjuk teljes mértékben eltudom képzelni, hogy online is tartható képzéseket, pl.: angol órákat vegyek. De ha a saját szolgáltatásaimat nézem, akkor egy fizetős képzés is egyszerűen lebonyolítható, én biztosan fogok tenni egy próbát!

Mi kell hozzá? Fizetős online események szervezéséhez üzleti Facebook-oldalra van szükséged, aminek legalább 30 napja léteznie kell és meg kell felelned az közösségi oldal bevételszerzésre irányuló alapelveinek.

És hogyan lehet sikeres egy fizetős élőd? Először is szükséged lesz egy meglévő közösségre. Tehát akik eddig is komolyan vették az online marketingen belül a közösségi felületeik építését, azok most óriási előnyben vannak. A Facebook számtalan eszközzel fog még előrukkolni, amik segíthetik növelni a vállalkozásod eredményeit, itt az ideje tudatosan építeni!

Így tudsz belevágni!

  1. Lépj a fizetős online események regisztrációs oldalára erre a hivatkozásra kattintva.
  2. A beállítás megkezdéséhez válaszd ki a fizetős online eseményedhez használni kívánt Facebook-oldalt.
  3. Olvasd és fogadd el a felhasználási feltételeket.
  4. Állítsd be a kifizetési számládat. Erre a számlára fogja utalni neked a bevételedet a Facebook. Paypal fiókot is tudsz csatolni a fiókhoz!
  5. Add meg a vállalkozásaid adataid, adószámát.

Ha az oldalad még nem használ facebookos bevételszerzési terméket, akkor ellenőrzésen esik át, amelynek keretében megvizsgálják, hogy megfelel-e a partnerek bevételszerzésére vonatkozó szabályzatának. Ez az ellenőrzési folyamat független az egyes termékek ellenőrzésétől – tehát ha az oldalad megfelel az egyes termékek követelményeinek, akkor is teljesítenie kell az oldalszintű követelményeket ahhoz, hogy bevételszerzésre használhasd. Ha oldalad átesett az ellenőrzésen, meghívást fogsz kapni első fizetős online eseményed létrehozására.

Ha mindent jól csináltál, akkor létre is hozhatod az első fizetős eseményedet!

Építsd tudatosan a vállalkozásod online marketingjét!

Építsd fel az online marketing stratégiádat és növeld meg a vállalkozásod bevételét csupán azzal, hogy többet adsz el online!

Olvasd el a Vállalkozó Atlasz könyvemet és szerezd meg azt az azonnal használható tudást, amivel a vállalkozásod a következő sebességre kapcsol!

Beleolvasok a Vállalkozó Atlaszba!