Tudni jobb, mint nem tudni.
Mindig.

Tudni jobb, mint nem tudni.
Mindig.

Küldetésem, hogy közösen létrehozzunk egy tudatos vállalkozó réteget, akik magabiztosan használják a modern marketing eszközöket. A 21. század versenyelőnye a tudásod, amit egyetlen konkurencia sem tud majd lemásolni és így mindig egy lépéssel előttük jársz majd.

INGYENES KÉPZÉSEIM

Online | Ötletből Vállalkozás 5 lépésben

A képzés célja: Azért jött létre ez az oktatási anyag, hogy az ötleted a gondolati síkról valós, kézzel fogható vállalkozássá váljon. Az képzés végig vezet logikusan azokon a lépéseken, amiket át kell gondolnod egy vállalkozás elindításához.

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést: Az 5 lecke áttanulmányozásával a kezedben lesz a leendő vállalkozásod üzleti, ismerni fogod a piacodat és magabiztosan tudsz döntést hozni a vállakozásod elindításáról.

 

TRÉNINGEK

Facebook Ninja tréning | 2 napos

A képzés célja:

Rengeteg magyar vállalkozó levan maradva a social médiában. Te ezt nem teheted meg a saját vállalkozásodban! Tudnod kell magabiztos használni a világ legnagyobb közösségi oldalát, hiszen ma egy vállalkozás legnagyobb értéke az, hogy ha jó minőségű, elkötelezett közösséget tud maga köré építeni. Ebből kerülnek ki a vásárlók, hosszú távon ez hozza számodra és cégednek a megélhetést. A képzés célja, hogy tisztába kerülj a Facebook lehetőségeivel, megismerd a vállalkozásod számára fontos funkcióit, minőségi posztokat készíts és elmélyülj a Facebook Hirdetéskezelőben, amivel szó szerint ATM-mé változtathatod a Facebook oldaladat.

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést:

A 2 napos képzés során A-ZS-ig megismered és magabiztosan tudod majd használni a Facebook ezernyi funkcióját. Ezzel a tudással eltudod kezdeni építeni a vállalkozásod közösségét és futószalagon gyártod majd az érdeklődőkből a vásárlókat. A képzésről egy komplett tartalom stratégiával jössz el és ezentúl képes leszel néhány perc alatt összerakni egy olyan hirdetést, ami rövid időn belül megduzzasztja a bankártyád egyenlegét. Kijavítjuk a Facebook oldalad hibáit és csatasorba állítjuk a legfontosabb eszközeit!

A képzés 30% elméletből és 70% gyakorlatból áll. Saját laptop szükséges a képzésen való részvételhez!

A képzés díja: 59.990 Ft + ÁFA
A képzés díja tartalmazza, hogy 1 éven belül újra eljöhetsz és elvégezheted.

Következő időpont: HAMAROSAN (jelezd a gombra kattintva, ha érdekel)

Weboldal Ninja tréning | 2 napos

A képzés célja:

– Teljesen ismeretlen számodra az, hogy hogyan készül egy weboldal? Tudod mi az a domain név? Hallottál már a WordPress-ről? A landing oldal ismerős fogalom? Ha ezek bármelyikére is nemet mondtál, a képzés hasznos lesz neked. Az online marketingben sokszor gyorsan kell reagálni és pillanatok alatt kell összerakni egy weboldalt. Nem bízhatsz mindent a webesedre, feltéve ha van, mert ezeket az apró munkákat te magad is eltudod végezni. Így költséghatékonyabban, gyorsabban megtudod valósítani az elképzelésed. A tréningen megismered azokat az eszközöket, amik a weboldal építésben a legfontosabbak. Az első napon a technikai hátteret vesézzük ki. Tárhely, domain, email címek beállítása. Sőt, ezeket ha szeretnéd, a helyszínen be is tudjuk neked állítani. A második napon nulláról felhúzunk egy weboldalt és nyomonkövetheted a lépéseket, megismered az összes programot és eszközt, továbbá megmutatom, hogyan tudod mérni az oldalad eredményeit.

– Ha azt mondod, hogy neked van egy Facebook oldalad, mert úgy is mindenki ott van, így nincs szükséged weboldalra – ez a képzés neked SOS fontosságú.

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést:

– A 2 napos képzés során megtanulod, hogyan tudsz otthon elkészíteni egy látványos weboldalt, ami pénzt termel neked. Ezzel a tudással képes leszel hatékony landing oldalakat készíteni, egyszerűbb bemutatkozó weboldalakat, valamint akár egy webshopot is könnyedén össze tudsz rakni. Ha mindezt nem te szeretnéd csinálni, akkor képes leszel a megfelelő embert megbízni ezzel, mert túpontosan kitudod neki adni az utasításokat, hogy mit szeretnél látni, milyen funkciókat szeretnél a weboldaladon.

– A képzés 40% elméletből és 60% gyakorlatból áll. Saját laptop szükséges a képzésen való részvételhez!

– A képzés díja: 59.990 Ft + ÁFA
A képzés díja tartalmazza, hogy 1 éven belül újra eljöhetsz és elvégezheted.

– Következő időpont: HAMAROSAN (jelezd a gombra kattintva, ha érdekel)


Ötlet megvalósító tréning | 1 napos

A képzés célja:

A képzés a fenti ingyenes online képzés személyesebb verziója.

Azt vettem észre, hogy sokan megakadnak a vállalkozás indítás elején, az ötlet fázisánál. Nagyon jó, ha meg van az isteni szikra, de ezt el kell kezdeni megvalósítani. Rengeteg helyről kapsz majd egy csomó visszajelzést, ami akadályozni fog abban, hogy valóság legyen ebből az ötledből és magadban is bizonytalan lehetsz. Ahhoz, hogy ezeket a gátakat és ellenerőket áttörd, teljes magabiztossággal kell belevágnod a vállalkozásodba, hiszen ha te nem hiszel benne, akkor még is kinek kéne? Erre megoldás a tervezés. Ingyenes anyagomban is végig tudsz menni a tervezés lépésein, akár otthon, egyedül. A képzés azoknak szól, akik szeretnének személyes segítséget kapni az ötletük kidolgozásában, így átdolgozhatjuk, javíthatunk rajta.

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést:

– Az 1 napos képzés során darabokra szedjük az ötleted és egy teljes üzleti tervvel mész haza. Csinálunk hozzá egy cselekvés tervet is, hiszen tudnod kell, hogy mit miután kell megcsinálnod, szépen sorban. A cél, hogy az ötleted végre pénzt termeljen neked!

– A képzés 60% elméletből és 40% gyakorlatból áll.

– A képzés díja: 19.990 Ft + ÁFA
A képzés díja tartalmazza, hogy 1 éven belül újra eljöhetsz és elvégezheted.

– Következő időpont: HAMAROSAN (jelezd a gombra kattintva, ha érdekel)


Hatékony kampány tervezés | 1 napos

A képzés célja:

– A vállalkozásod legtöbb bevételét a kampányok fogják hozni. Ez egy különleges, egyedi, tematikus ajánlat a vásárlóidnak, ami képes akár néhány óra alatt több százezer forintos bevételt generálni neked és bármelyik kisvállalkozónak, akár már a nyitás napján. Ilyen például egy Black Friday kampány, ami például az Emagnak egy nap alatt milliárdos forgalmat generál.

– A képzésen megtanulod, hogy pontosan milyen eszközökkel tudod felépíteni ezeket a kampányokat és megérted a működését.

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést:

– Az 1 napos képzés után képes leszel önállóan összerakni egy olyan kampányt, amivel bármikor magas forgalmat tudsz generálni a vállalkozásodnak. Ismerni fogod a szükséges programokat és kiszámolhatod előre az eredményeket. Értékesítési tölcséreket fogsz építeni, ami hatékonyabb, mint az egy lépcsős értékesítés.

– A képzés 80% elméletből és 20% gyakorlatból áll.

– A képzés díja: 29.990 Ft + ÁFA
A képzés díja tartalmazza, hogy 1 éven belül újra eljöhetsz és elvégezheted.

– Következő időpont: HAMAROSAN (jelezd a gombra kattintva, ha érdekel)

 

Online Marketing Alapok minitréning | 4 óra

A képzés célja:

– Ha teljesen kezdő vagy marketing témában, akkor ez a képzés neked való. A cél, hogy megismerd a legfontosabb marketing fogalmakat, elméleteket és hogy összeségében képbe kerülj, hogy mivel is kell foglalkoznod, amikor marketingezel. Erre ráépítve foglalkozunk az online marketing eszközökkel.

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést:

– Az 4 órás képzés után végre letisztul benned, hogy mivel kell foglalkozz, hogy a vállalkozásod sikeresebb legyen. Képes leszel meghatározni a célcsoportod, tudni fogod, hogy milyen egy jó hirdetés, egy jó termék. Rendbe kerül a fejedben az összes marketing alap tudás.

– A képzés 90% elméletből és 10% gyakorlatból áll.

– A képzés díja: 14.990 Ft + ÁFA
A képzés díja tartalmazza, hogy 1 éven belül újra eljöhetsz és elvégezheted.

– Következő időpont: HAMAROSAN (jelezd a gombra kattintva, ha érdekel)

KIEGÉSZÍTŐ TRÉNINGEK ÉVENTE EGYSZER

Grafikai Tervezés Workshop | 1 nap

A képzés célja:

– Egy vállalkozónak, főleg az indulásnál, rengeteg feladatot kell elvégezni egyszerre. Ha van is grafikusod, nehéz mindent időben egyeztetni, várni kell rá és van, amikor egyszerűen nincs idő erre. Kézbe kell venned és neked is meg kell tanulni jó grafikai anyagokat gyártani. Egy Facebook poszt, egy borítókép, egy-egy webes anyag legyártása nem bonyolult és ízlésesen te is megtudod csinálni, nem kell hozzá grafikusnak lenned! A cél, hogy képes legyél pillanatok alatt gyártani grafikai anyagokat saját magadnak, hogy időt és pénzt spórolj!

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést:

– Az 1 napos képzés után egyedül, a saját számítógépeddel tudsz ízléses grafikai anyagokat készíteni. Tudni fogod, hogy milyen méretű, felbontású képeket kell gyártanod egy-egy felületre. Nem lesz többé fogalomzavar, a techinkai részével is tisztában leszel.

– A képzés 70% elméletből és 30% gyakorlatból áll.

– A képzés díja: 19.990 Ft + ÁFA.

– Következő időpont: HAMAROSAN (jelezd a gombra kattintva, ha érdekel)

Videó Felvétel és Vágó Műhely | 1 nap

A képzés célja:

– Ma a videók korszakát éljük. Ha a vállalkozásod kommunikációjában nem szerepel videó, akkor lemaradtál. A videó alatt nem a vicces, mém videókat értem, bár ezeknek is meg van a szerepük. Minden közösségi oldal előnyben részesíti a videókat, több megtekintést generál, több embernek jelenik meg és nagyobb közösséget tudsz építeni vele. Ugye nem is kell mondanom, hogy számodra ez a több bevételt fogja jelenteni. A cél, hogy merj bátran használni személyes videókat, élő videókat, amikben te szerepelsz. Eléggé kimozdít a komfortzónából, de tudjuk hogy ez visz majd előre!

– A képzés célja továbbá a technikai feltételek megismerése, a jó videó titkainak átadása.

Mit nyersz, ha elvégzed a képzést:

– Az 1 napos képzés után képes leszel önállóan leforgatni egy videót és elvégezni az utómunkálatokat. Felismered a videózásban rejlő potenciált és jobb tartalmakat fogsz gyártani a közönségednek.

– A képzés 30% elméletből és 70% gyakorlatból áll.

– A képzés díja: 34.990 Ft + ÁFA.

– Következő időpont: HAMAROSAN (jelezd a gombra kattintva, ha érdekel)